1. INDLEDNING
2. BESTILLING
3. PRISER OG BETALING
4. LEVERING OG FRAGTPRISER
5. FORTRYDELSESRET / RETUR OG OMBYTNING
6. REKLAMATION
7. PERSONDATAPOLITIK/COOKIES
8. E-MARKEDSFØRING
9. LOVVALG OG VÆRNETING




1. INDLEDNING

Bubetti.dk ejes og drives af Myrrhøj Detail ApS, CVR-nr. 37276790 (herefter benævnt Bubetti), Lundbyesgade 16, 9000 Aalborg, tlf.: 25 26 40 40 eller på mail: kontakt@bubetti.dk. Disse handels-, salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på Bubetti.dk til levering i Danmark, dog ikke på Færøerne, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt. 


Vi gør opmærksom på, at varerne sendes fra vores fysiske butik inde i Aalborg og derfor kan være prøvet på før afsendelse. Gælder dog ikke strømper og plejemidler.


2. BESTILLING

Alle priser på webshoppen er inklusive 25% moms og i Danske kroner. Aftaler på vores webshoppen indgås på følgende sprog: Dansk. Bubetti.dk er åben 24 timer i døgnet, og det vil være muligt at handle døgnet rundt dog undtaget under vedligeholdelse og opdatering at webshoppen. Du kan kun foretage køb, når webshoppen er åben og tilgængelig.

For at handle på Bubetti.dk skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

Kvittering for modtagelse af bestilling og ordrebekræftelse
Når du har bestilt en vare hos Bubetti.dk, vil Bubettis system sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. Denne kvittering er ikke en ordrebekræftelse. Der er imidlertid først indgået en bindende juridisk købsaftale, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os. Bubetti.dk har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

Hvis du opdager en fejl i din ordre, efter at du har afsendt den, skal du hurtigst muligt kontakte os på telefon: +45 25264040 eller e-mail kontakt@bubetti.dk. Når først du har modtaget en e-mail om, at pakken er afsendt, er det ikke længere muligt at rette i ordren.

Bestil online - afhent i butikken
Du har mulighed for at bestille online og afhente din vare gratis i butikken. Du modtager en mail, så snart din ordre er klar til afhentning i vores butik i Østeraagade 2 i DK-9000 Aalborg.

Gavekort købt online på Bubetti.dk
Gavekort købt online kan kun benyttes online og ikke i vores fysiske butik. Gavekortet købes online og straks efter tilsendes en mail med en værdikode til køber, hvorefter køber kan printe eller videresende mailen til modtager af gavekortet. Gavekortet indløses ved at indtaste værdikoden ved køb på Bubetti.dk. Gavekortet er gyldigt i 3 år fra købsdato. Værdikoden kan kun anvendes én gang.


3. PRISER OG BETALING

Vores priser er som udgangspunkt i DKK og inklusiv lovpligtig moms på 25%. Dog ved levering uden for EU opkræves der ikke moms, og prisen vil derfor blive fratrukket 20% ved indtastning af destination. Men du gøres opmærksom på, at der på et senere tidspunkt kan blive pålagt told- og andre importafgifter, hvilket varierer afhængigt af destinationen. Disse eventuelle omkostninger afholdes af dig som kunde.

Bubetti.dk benytter QuickPay til betaling. Når du handler på Bubetti.dk, kan du betale med Dankort, Mastercard, Maestro, Visakort, Visa Electron, JCB og MobilePay. Der pålægges ikke gebyr ved brug af Kreditkort. Din betaling bliver først trukket, når du har modtaget en e-mail om, at pakken er afsendt fra vores lager.

Det er IKKE muligt at betale med forbrugsforeningskort og tilgodebeviser på Bubetti.dk. Gavekort købt online kan anvendes til betaling online. Gavekort købt i vores fysiske butik kan kun indløses i vores fysiske butik.


4. LEVERING OG FRAGTPRISER

Alle ordrer sendes med enten GLS, UPS eller Postnord. Bubetti.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos de pågældende fragtfirmaer. Vi bestræber os på at afsende alle ordrer afgivet inden kl. 10 samme dag - såfremt ordren er afgivet på en hverdag. Ordrer afgivet efter kl. 10 sendes efterfølgende hverdag. Bemærk at vi ikke afsender lørdage, søndage og helligdage, og ordrer afgivet på disse dage vil blive afsendt næstkommende hverdag. I forbindelse med udsalg og juletid kan der forekomme lidt længere leveringstid.

Levering til Danmark vil normalt være 1-3 hverdage, fra ordren er afsendt. Levering til udlandet vil normalt være 4-9* hverdage, fra ordren er afsendt. *Levering til Grønland vil være 17-27 dage alt efter destination. I nogle tilfælde kan leveringstiden til Grønland forsinkes grundet vejromstændigheder. Du vil dog altid kunne følge din pakke og se, hvor langt den er. Oplyste leveringstidspunkter er vejledende og kan således fraviges.

Vi leverer til følgende lande:
Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Østrig, Frankrig (ikke til Korsika), Belgien, Finland, Luxembourg og Grønland.

Bubetti.dk tilbyder fragtfri levering til GLS-pakkeshop i Danmark og erhvervsadresser i Danmark ved ordrer over 500,00 kr. Ordrebeløber derunder pålægges et fragtgebyr på 39,00 kr. Levering til privatadresse pålægges et fragtgebyr på 49,00 kr. uanset ordrestørrelse.

Leveringspriser udland

Levering til Sverige, Tyskland og Belgien: 99,00 kr. uanset ordrestørrelse.

Levering til Norge: 315,00 kr. uanset ordrestørrelse.


Levering til Østrig, Frankrig og Luxembourg: 130,00 kr. uanset ordrestørrelse.

Levering til Finland: 140,00 kr. uanset ordrestørrelse.

Levering til Grønland: 500,00 kr. uanset ordrestørrelse.

Oplysninger om fragtomkostninger vil blive vist i din indkøbskurv, når du vælger dit land som leveringssted.

NB! Skriver du fejl i din adresse, og vi modtager den retur fra fragtfirmaet, vil du blive pålagt et ekspeditionsgebyr på 150 kr, så tjek altid at du skriver den rigtige adresse. Nægter du at modtage pakken fra den valgte pakkeshop, eller får du ikke hentet pakken i tide, skal du være opmærksom på, at du ligeså vil blive pålagt et ekspeditionsgebyr på 150 kr. De 150 kr. vil blive modregnet dit ordrebeløb.

5. FORTRYDELSESRET / RETUR OG OMBYTNING

I henhold til købeloven har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du har købt en vare. Det betyder, at du, når du har modtaget en vare, inden for 14 dage kan returnere varen til os og få pengene retur. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Send en mail til kontakt@bubetti.dk med information om, at du fortryder købet. Du skal oplyse navn, ordrenummer og vare. Varen leveres tilbage i samme stand, som den er modtaget. Dvs. ubrugt og i samme emballage. Du bedes udfylde og vedlægge retursedlen og medsendte faktura, når du returnerer.

Du betaler selv porto og andre eventuelle omkostninger i forbindelse med returnering, og det står dig frit for, hvilket fragtfirma du returnerer med, dog modtager vi IKKE pakker fra DAO. Du kan nemt og billigt købe en returlabel til 60 kr. nederst på vores webshop. Denne service tilbydes kun returordrer fra danske adresser, og pakkens længste side må ikke overstige 80 cm, og pakken må ikke veje over 5 kg.

Har du købt mere end 1 vare, og ønsker at fortryde fortryde dele af dit køb, er det selvfølgelig muligt. Har du betalt fragt i forbindelse med en levering og returnerer dele af ordren, vil eventuelle fragtomkostninger i forbindelse med leveringen ikke blive tilbagebetalt.

VIGTIGT!
Vi modtager IKKE pakker sendt pr. efterkrav eller pakker leveret til postbutik/pakkeshop samt pakker leveret med DAO.

Alle pakker skal returneres MED OMDELING eller leveres personligt til:

Bubetti
Østeraagade 2
DK-9000 Aalborg
Danmark
Mrk. RETUR

NB! Vær venligst opmærksom på, at skoæsken ikke må beskadiges, tapes til eller bruges som den yderste emballage, da varen ellers ikke kan videresælges i original emballage. Send venligst æsken indpakket i papir, en pose, plastic eller andet, der beskytter æsken. Er varens emballage brugt som yderste emballage, dvs. tapet til eller på anden måde beskadiget, opkræves der et gebyr på 150,- kr. De 150,- kr. fratrækkes returbeløbet.

OMBYTNING
Ønsker du at bytte til en anden størrelse eller vare? Så udfylder du rubrikken "Ombytning" på medsendte returformular. Her oplyses hvad varen ønskes ombyttet til. Det er muligt at ombytte til en vare med samme eller mindre beløb. Er beløbet for den nye vare mindre, refunderes det resterende beløb til det betalingskort, du anvendte ved det første køb. Evt. restbeløb overføres først, når vi har modtaget returvaren og færdigbehandlet ombytningen.

OBS!
Det er ikke muligt at bytte til en vare, der er dyrere end den oprindelige vare. Returner da i stedet varen og læg en ny ordre på webshoppen. Vi refunderer beløbet for din returvare til det betalingskort, du har anvendt ved bestilling, når denne er returneret, modtaget og færdigbehandlet på vores lager.

OBS! Hvis købsprisen på returvaren er over 500 kr., og du vælger at ombytte til en vare til en købspris under 500 kr. vil du blive faktureret 39 kr. i leveringsfragt for ombytningsvaren. De 39 kr. modregnes returbeløbet for den oprindelige vare. Har du derimod købt en vare til under 500 kr. og ønsker at ombytte til en vare over 500 kr., vil leveringsfragten for den oprindelige vare blive refunderet, når ombytningen er færdigbehandlet.

OBS!
Vi anbefaler, at du ved ombytning kontakter os pr. telefon +45 25 26 40 40 eller mail kontakt@bubetti.dk, så vi kan sætte den ønskede vare til side. På den måde sikrer du dig, at ombytningsvaren ikke er udsolgt, når vi modtager din returordre.

RETURNER/OMBYT I BUTIKKEN I AALBORG
Du er også velkommen til at returnere eller ombytte din returvare i butikken i Aalborg (se butikkens åbningstider her) Husk at medbringe den faktura, du modtag sammen med varen. Uden faktura kan vi ikke behandle din returordre, og den vil blive afvist.

OBS! Ved returnering vil returbeløbet ikke blive udbetalt til dig direkte i butikken. Vi tilbagefører derimod beløbet til det betalingskort, du benyttede ved bestilling på webshoppen hurtigst muligt. Du får udleveret en kvittering for returnering af varen og modtager en mail fra os, når pengene er tilbageført.

NÆGTET MODTAGELSE AF PAKKEN/IKKE AFHENTET PAKKEN I TIDE

Nægter du at modtage pakken fra den valgte pakkeshop, eller får du ikke hentet pakken i tide, skal du være opmærksom på, at du vil blive pålagt et ekspeditionsgebyr på 150 kr. De 150 kr. vil blive modregnet dit ordrebeløb.

TILBAGEBETALING
Tilbagebetaling af ordrebeløb sker hurtigst muligt, efter at vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes. Bubetti.dk tilbagebetaler også eventuelle fragtgebyrer i forbindelse med levering af varen, dvs. det fragtgebyr du eventuelt har betalt for levering, da du bestilte varen. Der kan gå et par dage, før beløbet figurerer på din konto. Vi gør endvidere opmærksom på, at der ved bestillinger foretaget med Mastercard kan gå op til 45 dage, fra købet er foretaget, til pengene figurerer på din konto. Bubetti.dk tilbagebetaler beløbet hurtigst efter modtagelse af returvaren, men overførelsen kan tage længere tid. Dette er Mastercards regler, ikke Bubetti.dks.


6. REKLAMATION

Som forbruger har man 2 års reklamationsret efter varen er modtaget. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget.

VIGTIGT:
Reklamationer uden forudgående kontakt og original kvittering vil blive afvist.

Reklamationsretten dækker fejl, som var til stede på købstidspunktet
Varer kan have skjulte fejl eller mangler ved købet, som først viser sig senere. En fejl vil typisk have været til stede på købstidspunktet, hvis den ikke opstår, fordi du har brugt varen på en forkert måde. Det kan være tilfældet, hvis du har udsat varen for en større fysisk belastning, end den kunne holde til.
Vi bestræber os på at behandle reklamationer hurtigst muligt, men der kan forekomme længere ekspeditionstid. Varen eller evt. erstatningsvare vil blive sendt retur efter behandling. Vi holder dig underettet via e-mail.

Vi stiller ikke krav til forsendelsesmetode, men du kan benytte vores returlabel nederst på webshoppen til 60 kr. Vi tilbagebetaler selvfølgelig fragtgebyret, hvis reklamationen er berettiget. Varen skal altid sendes i forsvarlig emballage. Skoæsken må ikke benyttes som yderste emballage. Du bærer selv ansvaret for returpakken indtil vores modtagelse. Husk derfor at gemme postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer. NB! Vi modtager hverken pakker fra DAO, pakker sendt pr. efterkrav, eller pakker leveret til postbutik.
Reklamationer fremsendes eller afleveres personligt til:

Bubetti
Østeraagade 2
DK-9000 Aalborg
Mrk. REKLAMATION

NB! Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er og vedlægge kopi af kvittering på købet af varen. Det letter vores sagsbehandling og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger forbundet hermed. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse.


KLAGEADGANG
Du har adgang til at klage til Forbrugerklagenævnet, hvis du er utilfreds med varen, du har købt, og ikke kan blive enig med os om en fornuftig løsning på tvisten. Klager kan rettes til Forbrugerklagenævnet, Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, www.forbrug.dk. Følg linket for at indgive en online klage hos Forbrugerklagenævnet: https://minsag.forbrug.dk/FKVWeb/CheckComplaintSta...


LOVVALG & VÆRNETING
Enhver aftale indgået mellem os, under anvendelse af disse Betingelser, er underlagt dansk ret. Enhver tvist, som måtte opstå i forbindelse med vores aftale, herunder aftalens eksistens eller gyldighed, skal indbringes for en kompetent domstol i Danmark.
Der vedlægges en returseddel i pakken, når du modtager din ordre. Du kan også printe en returseddel her.
Hvis returseddel er bortkommet kan du printe en ny her eller rette henvendelse til os på tlf. +45 25264040 eller kontakt@bubetti.dk


7. PERSONDATAPOLITIK


Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Myrrhøj Detail Aps ("vi" eller "os") behandler og sikrer dine personoplysninger.


INTRODUKTION
Når du besøger Bubetti.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies ( se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet hvilke informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI?
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter Bubetti.dk, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

HVORFOR & HVORDAN BENYTTER VI DE INDSAMLEDE PERSONOPLYSNINGER?
Forpligtelser. For at opfylde vores forpligtelse til dig som kunde eller bruger af Bubetti.dk

- F.eks. når du bruger Bubetti.dk, benytter vi dine oplysninger til at leverer de ønskede produkter eller andres services. Hvis du laver et køb på Bubetti.dk, deltager i en aktivitet eller kampagne bruger vi dine kontaktoplysninger til at kommunikere med dig om produktet, levering, kampagnen eller aktiviteten.

Kundeservice. For at kunne udføre kundeservice via e-mail, profil/konto på Bubetti.dk eller telefon.

- Henvender du dig til os med spørgsmål til ordre/produkt benytter vi dine oplysninger til at vejlede dig og rette evt. fejl

Markedsføring. At vise relevante produkter, for inspiration og anbefalinger via Bubetti.dk og e-mail.

- Hvis du giver din tilladelse, vil vi sende dig seneste nyheder og information om Bubetti.dks aktiviteter, kampagner, konkurrencer og produkter. Du kan når som helst fravælge den tilladelse, du har givet på de tilsendte nyhedsmails eller direkte på Bubetti.dk her: www.bubetti.dk/nyhedsbrev

Kundeoplevelse. For at forbedre kundeoplevelsen ved interaktion med Bubetti.dk, som f.eks. personliggørelse af din oplevelse på Bubetti.dk og udvikling af nye funktioner. Dette omfatter også at beskytte, administrere og vedligeholde Bubetti.dk, brug af Bubetti.dk, køb og til at forstå vores kunders præferencer.

Bedrageri, risiko og lovgivning. For at forhindre bedrageri, udføre risikovurdering og overholde gældende lovgivning.

DATAOPBEVARING

- Bubetti.dk vil opbevare dine personoplysninger, hvor vi har et løbende legitimt forretningsmæssigt behov for at gøre det (for eksempel, mens du har en konto hos os, eller for at gøre det muligt for os at opfylde vores retlige forpligtelser, herunder skattemæssige og regnskabsmæssige forpligtelser).

- Hvis du gør indsigelse mod vores behandling af visse områder af dine personoplysninger (herunder i forbindelse med modtagelse af markedsføringsmeddelelser fra os), vil vi føre en fortegnelse over din indsigelse mod behandlingen af dine oplysninger, således at vi kan fortsætte med at respektere dine ønsker.

- Vi vil slette eller permanent anonymisere dine personoplysninger på det tidspunkt, hvor vi ikke længere behøver at behandle dem i overensstemmelse med vores forretningsmæssige behov eller af enhver juridisk årsag.

DELING AF PERSONOPLYSNINGER
Bubetti.dk deler dine personoplysninger med:

- Tredjeparter, som behandler personoplysninger på Bubetti.dks vegne, f.eks. behandling af kreditkort og betalinger, forsendelse og levering, hosting, distribution af e-mails, analyser samt administration af visse tjenester og funktioner på Bubetti.dk. Ved brug af tjenesteydelser fra tredjemænd indgår vi aftaler, der forpligter dem til at implementere passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger.

- Ethvert retshåndhævende organ, tilsyns- eller offentlig myndighed, domstol eller anden tredjepart, hvor vi mener, at videregivelse er nødvendig i henhold til gældende lovgivning eller forordninger.

- Data om din brug af Bubetti.dk, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om "Cookies" nedenfor.

- Nye ejere eller nye enheder i tilfælde af en selskabsomstrukturering, salg eller køb, der påvirker vores forretning.

- Enhver anden person, forudsat at du har givet dit samtykke. Bubetti.dk vil aldrig sælge, distribuere eller på anden måde dele dine personoplysninger, medmindre vi har dit samtykke.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

SIKKERHED
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vi kan yderligere forsikre dig om, at dine oplysninger ikke vil blive brugt af eller solgt til en udefrakommende tredjepart. Kreditkortoplysninger sendes krypteret til PBS med en SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Du kan kontrollere, om du sender fra en sikker hjemmeside ved at se efter en hængelås øverst i din browser.

BUBETTI.DK RESPEKTERER DINE RETTIGHEDER
Nedenfor er en oversigt over dine rettigheder i forbindelse med dine personoplysninger, som Bubetti.dk håndterer:

- Hvis du ønsker at anmode om sletning af dine personoplysninger, kan du gøre det ved at kontakte os via kontaktoplysningerne, der er angivet nederst.

- Du har til enhver tid ret til at fravælge modtagelse af markedsføringsmeddelelser, som vi sender dig. Du kan udøve denne rettighed ved at bruge afmeldingsfunktionaliteten i den meddelelse, som du modtager eller ved at afmelde på www.bubetti.dk/nyhedsbrev.

- Tilsvarende, hvis vi indsamler og behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, så kan du trække dit samtykke tilbage til enhver tid. Tilbagetrækning af dit samtykke vil ikke påvirke lovligheden af eventuel behandling, som vi udførte før din tilbagetrækning, og vil heller ikke påvirke behandling af dine personoplysninger, der udføres på baggrund af en anden lovlig behandlingshjemmel.

- Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet om vores indsamling og brug af dine personoplysninger.

- Vi svarer på alle anmodninger, som vi modtager fra enkeltpersoner, der ønsker at udøve deres rettigheder i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslove.

HVAD ER EN COOKIE?
Bubetti.dk anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hvad bruges cookies til på Bubetti.dk?

- Browsing. Når du besøger Bubetti.dk, indsamler vi informationer om alle besøg på vores website. Vi anvender disse informationer til at forbedre din brugeroplevelse, evaluere brugen af individuelle elementer på Bubetti.dk og til at understøtte vores markedsføring.

- Analytisk værktøj. Vi anvender forskellige analytiske værktøjer, som f.eks. Google Analytics, der hjælper os med at indsamle statistikker om brugen af Bubetti.dk til at give dig en bedre oplevelse.

- For at fastlægge, hvem der besøger vores websites, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.

- Tredjeparts cookies. Bubetti.dk bruger en række tredjeparts services på vores sider. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise tredjeparts cookies i din browser. Blandt andet bruges tredjeparts cookies til at lave statistik på dine besøg på Bubetti.dk, her bruger vi cookien til fx at vide, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du er på dem. Her bruger vi systemet Google Analytics der er leveret af Google.

- Funktionalitet. På Bubetti.dk sættes en række tekniske cookies, der er nødvendige for at håndtere funktionaliteten flere steder på Bubetti.dk. Det drejer sig om cookies, der lagres, når du logger ind på Bubetti.dk. Herudover lagres der cookies, for at holde styr på indholdet af din indkøbskurv m.v.

Hvordan undgår jeg cookies?
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

INDSIGT & KLAGER
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@bubetti.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Vi kan afslå anmodninger, der uden grund gentages, kræver uforholdsmæssig stor teknisk indgriben, påvirker andre enkeltpersoners personlige data.

Udviklingen går stærkt så vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Du kan kontakte Bubetti.dk vedr. ovenstående på:
E-mail: kontakt@bubetti.dk

Eller pr. brev til:
Myrrhøj Detail ApS
Att: Privatliv
Lundbyesgade 16
DK-9000 Aalborg
CVR: 37276790
Telefon: +4525264040


8. E-MARKEDSFØRING


Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev (e-mail-reklame). Nyhedsbrevet indeholder information om virksomheden og dens produkter, relevante tilbud mm. Nyhedsbrevet modtager du kun, når du selv har tilmeldt dig. 



9. LOVVALG OG VÆRNETING

Alle køb af varer på Bubetti.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole.