LEVERING, RETURNERING & OMBYTNING


DAG TIL DAG LEVERING I DANMARK

Ordrer over 500 kr. leveres fragtfrit til Danmark til GLS-pakkehop. Alle varer sendes med enten GLS, UPS eller Postnord. Vi bestræber os på at afsende alle ordrer afgivet inden kl. 10 samme dag. Ordrer afgivet efter kl. 10 sendes efterfølgende hverdag. Bubetti.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS og UPS. Bemærk at vi ikke afsender lørdage, søndage og helligdage, og ordrer afgivet på disse dage vil blive afsendt næstkommende hverdag. I forbindelse med udsalg og juletid kan der forekomme lidt længere leveringstid.

BESTIL ONLINE - AFHENT I BUTIKKEN
Du har også mulighed for at bestille online og afhente din vare gratis i butikken. Du modtager en mail, så snart din ordre er klar til afhentning i vores butik i Østeraagade 2 i DK-9000 Aalborg.

LEVERINGSTIDER
Danmark: 1-3 hverdage
Udland 4-9* hverdage

*Grønland 17-27 hverdage

FRAGTPRISER
Danmark
GLS-pakkeshop/erhvervsadresse: Gratis ved ordrer over 500,00 kr. Ordrer derunder: 45,00 kr.
Privatlevering: 55,00 kr. uanset ordrestørrelse.

Norge
Fragtgebyr på 350,00 kr. uanset ordrestørrelse.
Ved levering uden for EU opkræves der ikke moms,
og prisen vil derfor blive fratrukket 20% ved indtastning af destination.
BEMÆRK:
Pålagte told & afgifter betales af dig som kunde

Sverige, Belgien og Tyskland
Fragtgebyr på kr. 150,00 uanset ordrestørrelse.

Frankrig og Østrig
Fragtgebyr på kr. 160,00 uanset ordrestørrelse. we do not ship to Korsika

Finland
Fragtgebyr på kr. 160,00 uanset ordrestørrelse.

Luxembourg
Fragtgebyr på kr. 170,00 kr. uanset ordrestørrelse

Grønland
Fragtgebyr på kr. 500,00 kr. uanset ordrestørrelse


RETURNERING AF VARER
Bubetti.dk tilbyder 14 dages fuld returret gældende fra den dag, du modtager din ordre.Varen returneres naturligvis ubrugt, med alle mærker intakte og i samme stand som ved modtagelsen. Det er købers ansvar og omkostning at returnere en vare.

Alle produkter, der returneres til Bubetti.dk skal være forsvarligt indpakket. Skoæsker må ikke bruges som forsendelsesæsker men pakkes ind eller lægges i forsendelsesæske ved returnering. Send venligst æsken indpakket i papir, en pose, plastic eller andet, der beskytter æsken. Er varens emballage brugt som yderste emballage, dvs. tapet til eller på anden måde beskadiget, opkræves der et gebyr på 150,- kr., som modregnes returvarens pris.

Sådan sender du retur til Bubetti.dk

1. Pak varen forsvarligt ind

2. Vedlæg ordresedlen som var i pakken, da du modtog den

3. Send pakken retur til vores adresse. Vi anbefaler, at varen returneres som pakkepost via Post Nord eller GLS da dette giver mulighed for sporing af pakken. Du kan nemt og billigt købe en GLS returlabel til 70 kr. nederst på vores webshop. Denne service tilbydes kun returordrer fra danske adresser, og pakkens længste side må ikke overstige 80 cm, og pakken må ikke veje over 5 kg.

4. Du modtager en mail, når vi har modtaget og behandlet din returvare

Returpakken skal sendes med omdeling til:

Bubetti
Østeraagade 2
DK-9000 Aalborg

Mrk. RETUR

OBS! Vi tager IKKE imod returvarer sendt til en pakkeboks/postbutik og pakker leveret med DAO. Alle returvarer skal sendes med omdeling til vores adresse, ellers vil der blive modregnet en fragtomkostning i returvarernes pris.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af din pakke eller lade være med at hente den. Bubetti.dk vil blive pålagt en ekstra fragtomkostning. Denne fragtomkostning vil blive modregnet returvarernes pris.

OMBYTNING AF VARER
Ønsker du at bytte til en anden størrelse eller vare? Så udfylder du rubrikken "Ombytning" på medsendte returformular. Her oplyses hvad varen ønskes ombyttet til. Det er muligt at ombytte til en vare med samme eller mindre beløb. Er beløbet for den nye vare mindre, refunderes det resterende beløb til det betalingskort, du anvendte ved det første køb. Evt. restbeløb overføres først, når vi har modtaget returvaren og færdigbehandlet ombytningen.

OBS!
Det er ikke muligt at bytte til en vare, der er dyrere end den oprindelige vare. Returner da i stedet varen og læg en ny ordre på webshoppen. Vi refunderer beløbet for din returvare til det betalingskort, du har anvendt ved bestilling, når denne er returneret, modtaget og færdigbehandlet på vores lager.

OBS! Hvis købsprisen på returvaren er over 500 kr., og du vælger at ombytte til en vare til en købspris under 500 kr. vil du blive faktureret 45 kr. i leveringsfragt for ombytningsvaren. De 45 kr. modregnes returbeløbet for den oprindelige vare. Har du derimod købt en vare til under 500 kr. og ønsker at ombytte til en vare over 500 kr., vil leveringsfragten for den oprindelige vare blive refunderet, når ombytningen er færdigbehandlet.

OBS!
Vi anbefaler, at du ved ombytning kontakter os pr. telefon +45 25 26 40 40 eller mail kontakt@bubetti.dk, så vi kan sætte den ønskede vare til side. På den måde sikrer du dig, at ombytningsvaren ikke er udsolgt, når vi modtager din returordre.


RETUR/OMBYT I VORES FYSISKE BUTIK

Du er også velkommen til at returnere eller ombytte din returvare i butikken i Østeraagade 2, DK-9000 Aalborg (se butikkens åbningstider her) Husk at medbringe den faktura, du modtag sammen med varen. Uden faktura kan vi ikke behandle din returordre, og den vil blive afvist.

OBS! Ved returnering vil returbeløbet ikke blive udbetalt til dig direkte i butikken. Vi tilbagefører derimod beløbet til det betalingskort, du benyttede ved bestilling på webshoppen hurtigst muligt. Du får udleveret en kvittering for returnering af varen og modtager en mail fra os, når pengene er tilbageført.

NÆGTET MODTAGELSE AF PAKKE/IKKE AFHENTET PAKKE I TIDE
Nægter du modtagelse, eller får du du ikke hentet pakken i tide i pakkeshop, vil du blive opkrævet et fragtgebyr på 150 kr. Skriver du fejl i din adresse ved levering, og vi modtager den retur fra fragtfirmaet, vil du ligeledes blive pålagt et ekspeditionsgebyr på 150 kr, så tjek altid at du skriver den rigtige adresse. De 150 kr. vil blive modregnet dit ordrebeløb.

REKLAMATION
Reklamationsretten dækker ikke forkert håndtering eller groft misbrug. Kundeservice skal kontaktes, inden du sender en reklamation retur. Kontakt kundeservice på telefon: +45 25264040 eller mail kontakt@bubetti.dk.
VIGTIGT: Reklamationer uden forudgående kontakt og original kvittering vil blive afvist.