Billi Bi

Er du vild med godt fodtøj, kommer du ikke udenom Billi Bi. Brandet præsenterede sin første kollektion af damesko i 1993 og har siden produceret fodtøj til kvinder med fokus på det unge, edgy og moderigtige. Hos Bubetti finder du Billi Bi både online og i vores fysiske butik i Aalborg - du kan hurtigt blive et par lækre Billi Bi-støvler, sko eller sandaler rigere.

Lær brandet Billi Bi at kende

Billi Bi er et dansk skomærke, der har rødder tilbage til virksomheden Fransi, hvis første skofabrik så dagens lys i en gammel stald i Københavns nordvest-kvarter i 1936. 1. generation hed Søren og Evelyn Friis, og Fransi blev hurtigt et af Danmarks mest populære skomærker – ikke mindst som følge af sønnen Carl Friis' skarpe øje for det gode håndværk. I 1993 startede Carl Friis Billi Bi sammen med sønnen Carsten Friis, og med tiden blev Billi Bi signaturbrandet for Fransi og voksede hurtigt til et af de mest velkendte skobrands på den skandinaviske modescene.

Selve navnet Billi Bi har en lidt sjov historie bag sig. Billi Bi er nemlig oprindeligt navnet på en særlig fransk muslingesuppe, der blev kreeret af den velrenommerede kok Louis Barthe på den parisiske restaurant Maxims i 1930'erne. Billi Bi-suppen hører til blandt grundlægger Carsten Friis' absolutte livretter, og derfor kunne virksomheden selvfølgelig ikke hedde andet.

Billi Bi-sko til alle årstider og anledninger

Det omskiftelige danske vejr skaber behov for masser af forskelligt fodtøj. Er vi heldige, giver de varme sommerdage anledning til at hoppe i et par Billi Bi-sandaler, men vejret er ofte lunefuldt, og inden længe er det et par lune Billi Bi-støvler, du i stedet skal have fat i. På dage derimellem er et par Billi Bi-sneakers eller Billi Bi-loafers det oplagte valg, og uanset hvilket par Billi Bi-sko du vælger, er du altid garanteret kvalitet i særklasse. Billi Bi-sko bliver produceret i lækre, italienske skindkvaliteter, hovedsageligt af spanske skomagere, og det stilrene look er svært at tage øjnene fra. Sko fra Billi Bi har en særlig elegance over sig, og skoene kan styles til at passe til hver en anledning hele året rundt.

Fokus på bæredygtig produktion

Som medlem af Leather Working Group sikrer Billi Bi, at de læderproducenter og garverier, som virksomheden samarbejder med, alle overholder regler om social ansvarlighed og mindre kemi. Alle skoæsker er fremstillet i FSC-certificeret materiale, der er genanvendeligt, og alle poser er fremstillet i genanvendeligt, CO2-neutralt materiale.

Suveræn pasform og rig detaljegrad

Der er ingen tvivl om, at Billi Bi skaber godt håndværk. Det vil du hurtigt mærke, når du får et par Billi Bi-sko i hænderne og forhåbentlig straks også prøver dem på fødderne og tager de første par skridt. Sko fra Billi Bi har en virkelig god pasform, der sikrer høj komfort selv på de dage, hvor du går rundt i skoene i mange timer. Der er kræset om de små detaljer, der gør hvert enkelt design til noget helt specielt, og det er nærmest fascinerende at betragte sko fra Billi Bi og hele tiden opdage nye, små finesser i designet. Et par Billi Bi-sko bliver faktisk ofte endnu smukkere af at få lidt patina, og skoene er i så høj en kvalitet, at du heldigvis kan glæde dig til at tage dem på igen og igen sæson efter sæson.

Hvordan er Billi Bi-sko i størrelsen?

Vi giver dig her en størrelsesguide til fodtøj fra Billi Bi. Du bruger størrelsesguiden ved simpelthen at måle dine fødder og derefter finde den størrelse, som dine mål ligger indenfor. Mål fødderne på denne måde:

  1. Stil dig med fødderne fladt og med hælene ind mod væggen ovenpå et stykke papir.
  2. Tegn omridset af dine fødder på papiret.
  3. Mål fra spidsen af den længste tå og ind til væggen.
  4. Gentag på den modsatte fod.
Der kan være mindre variationer i målene på dine fødder, og det er derfor vigtigt, at du måler begge. Da Billi Bi-sko desværre ikke forhandles enkeltvis, men kun i par, kan det godt give lidt udfordringer, hvis din ene fod er en størrelse større end den anden. Vælg den størrelse, du er mest komfortabel med at have på, og brug eventuelt et par tykke sokker eller en ekstra sål for at kompensere for størrelsesforskellen.

Størrelse

Min. cm

Max. cm

36

22,7 cm

23,2 cm

37

23,3 cm

23,9 cm

38

24 cm

24,6 cm

39

24,7 cm

25,2 cm

40

25,3 cm

25,9 cm

41

26 cm

26,6 cm

42

26,7 cm

27,2 cmBesøg os i vores hyggelige butik i Aalborg C

Bor du i nærheden af Aalborg eller er på besøg på de kanter, håber vi at se dig i vores butik på Østerågade 2 i centrum af Aalborg. Bussen holder tæt ved, og du kan glæde dig til at træde ind i vores lyse forretning og lade dig begejstre af de mange flotte Billi Bi-sko, der står præsenteret her på rad og række – klar til at blive prøvet på af dig inden længe. Mon ikke du finder dit favoritpar enten i butikken eller online? Gå på opdagelse, og oplev alle de mange skønne muligheder.

Læs mere
< 1 2 >