OM BUBETTI


I april 2016 åbnede ægteparret Gitte og Jesper Myrrhøj sammen med deres to døtre skobutikken Bubetti i hjertet af Aalborg. Kort efter kom også webshoppen til.

For nogle ringer der muligvis en klokke, når de hører navnet "Bubetti". Bubetti er nemlig også et velkendt skomærke, der har eksisteret siden 1986. Bubetti er Gitte og Jespers hjertebarn og livsværk, og de er stolte af at repræsentere et produkt, der i alle disse år har stået for høj kvalitet, toplækkert design og ægte, italiensk håndværk. En sød kunde sagde engang: "hvert stykke fodtøj fra Bubetti er helt unikt og et lille stykke kunst", og vi kunne ikke have sagt det bedre selv!

Foruden Bubetti finder du hos os også en lang række af andre kvalitetsmærker som Lofina, Angulus, Billi Bi, DL Sport, Fitflop, Birkenstock oma. Vores mål er at levere det bedste til dine fødder - således går vi aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller komfort i vores udvalg af fodtøj.

Nærvær og god service er topprioriteten i vores lille biks - fysisk såvel som online - og vores skønne personale står altid klar til at rådgive dig. Vi har det herligste, lille team bestående af dedikerede medarbejdere, der hver dag ønsker at dele ud af deres ekspertise og give dig den bedste shoppingoplevelse.

Vi forstår, at det kan være svært at vurdere størrelse og pasform online, så overvejer du at bestille på webshoppen men er i tvivl, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Kontakt os på tlf. +4525264040 eller skriv til os via kontaktformularen her
, så hjælper vi dig det bedste, vi kan!

De varmeste hilsner
Familien Myrrhøj & Team Bubetti