OM BUBETTI SKOBUTIK


Piedi er blevet til Bubetti.

I april 2016 åbnede ægteparret Gitte og Jesper Myrrhøj sammen med deres to døtre skobutikken og webshoppen Piedi i hjertet af Aalborg. Foruden skobutikken ejer og driver Gitte og Jesper også det italienskproducerede skomærke Bubetti, som har eksisteret siden 1986. Bubetti er deres hjertebarn og livsværk og derfor giver det også kun god mening at kombinere Piedi og Bubetti og føre navnet videre til butikken. Således har skobutikken Piedi i marts 2021 skiftet navn til Bubetti. Vores koncept forbliver det samme, og vi vil fortsat føre et bredt udvalg af lækre kvalitetsskomærker foruden Bubetti.

Vores mål har altid været at levere det bedste til dine fødder - således går vi aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller komfort i vores udvalg af fodtøj.

Vi tror på, at det bedste fodtøj er lavet i gode materialer og har den rigtige pasform, så hos Bubetti Skobutik finder du altid tidens trends samt klassiske modeller til både damer og herrer fra en lang række kvalitetsmærker som Bubetti, Lofina, Angulus, Billi Bi, Nature, DL Sport, Fitflop, Pretty Ballerinas, Birkenstock oma.

Fokus, nærvær og god service har stor betydning for os, og vi står altid klar til at rådgive dig, så du kommer hjem med det helt rigtige fodtøj, som du kan have glæde af i mange år.

Overvejer du at bestille online men er i tvivl om pasform eller andet? Kontakt os gerne på tlf. +4525264040 eller skriv til os via kontaktformularen her
, så er vi klar til at hjælpe dig.