Lofina E5-194 Lysbrun Kilehælsandal

Lofina

DKK 1.399,00 DKK 979,30
Denne vare er udsolgt
LOFINA E5-194
Lækker Lofina kilehælssandal style E5-194 fremstillet i kraftigt, lysebrunt kalveskind med sål lavet i en kork- og gummiblanding. Sandalen er lavet med brede remme og spænder, som kan justeres omkring foden. Modellen er lavet på en meget let kilehæl. Bemærk at remme kan gå fra i siderne og dette er ganske normalt. Remme går hele vejen rundt under sålen, og er lavet således for at gøre remmene mere fleksible.

PLEJE
Vi anbefaler at pleje med en god olieret skocreme, fx Woly Oiled Leather Creme, der opfrisker, imprægnerer og genskaber det olierede look eller med en neutral læderfedt

OM LOFINA
Lofina er et dansk designet, italiensk produceret skobrand, der siden 1996 har designet lækre håndlavede sko, støvler, ballerinaer og sandaler med en yderst god pasform. Skoene, der primært er fremstillet af kalveskind, bliver håndsyet på en lille fabrik i Marche område i Italien, og der bliver hverken gået på kompromis med kvalitet eller design. Filosofien bag brandet er nemlig, at sko skal være behagelige fra starten. Lofina er desuden kendetegnet ved moderigtige og solide sko, der er produceret til at yde den bedste komfort til dine fødder.

Relaterede varer