Nature Emma Eco Mørkebrun Damestøvle i Nubuck

Nature

DKK 1.500,00 DKK 750,00
På lager
NATURE EMMA ØKO - DAMESTØVLE
Den klassiske fodformet damestøvle fra Nature fås nu også i en lækker øko-udgave. Støvlen er lavet i mørkebrunt, vasket vegetabilsk garvet læder (nubuck) garvet på rabarber. Det betyder, at støvlen er fri for krom og andre kemikalier. Støvlen er desuden lavet med OnSteam foring, som er et mikrofiber-materiale, der har 6 gange så stor fugtighedstransport som læder. OnSteam® er kromfrit, OekoTex 100 certificeret og bliver produceret uden effekt på CO2-balancen. Sålen er i naturgummi med korkrester og opbygget ergonomisk. Snørebåndene er ligeledes økologiske. Lækker og blød komfort med god plads til tæerne.

PASFORM
Bred. Se størrelsesguide nedenfor.

PLEJE
Vi anbefaler at pleje med ruskindspleje, fx WOLY Combi Care + Woly Suede Velours Liquid - neutral. Til snavs anbefaler vi en ruskindsbørste. Bør imprægneres inden brug, fx med WOLY Protector 3x3.

OM NATURE
Nature et et danske skomærke, hvis mission er at designe slidstærke sko med lang levetid. Skoene er håndlavet i Portugal og designet efter danske standarder - enkelt design og funktionalitet. Nature er fodtøj med plads til fødderne, og de er samtidig super lette og produceret i åndbare materialer.
klik for størrelseguide
EU LÆNGDE (CM)
36 23,4
37 24
38 24,7
39 25,4
40 26
41 26,7
42 27,5

Relaterede varer