Nature Ester Bison Dame Chelsea Støvle i Mørkebrun Nubuck

Nature

DKK 1.500,00 DKK 750,00
På lager
NATURE ESTER BISON - DAMESTØVLE
Lækker, fodformet dame Chelsea støvle fra Nature lavet i mørkebrunt, vasket vegetabilsk garvet skind (nubuck) garvet på rabarber, hvilket betyder, at den er fri for krom og andre kemikalier. Støvlen har elastik i begge sider og er med OnSteam foring, som er et mikrofiber-materiale, der har 6 gange så stor fugtighedstransport som læder. OnSteam® er kromfrit, OekoTex 100 certificeret og bliver produceret uden effekt på CO2-balancen. Sålen er i naturgummi med korkrester og opbygget ergonomisk. Lækker og blød komfort med god plads til tæerne.

PASFORM
Bred. Se størrelsesguide nedenfor.

PLEJE
Vi anbefaler at pleje med ruskindspleje, fx WOLY Combi Care + Woly Suede Velours Liquid. Til snavs anbefaler vi en ruskindsbørste. Bør imprægneres inden brug, fx med WOLY Protector 3x3.

OM NATURE
Nature et et danske skomærke, hvis mission er at designe slidstærke sko med lang levetid. Skoene er håndlavet i Portugal og designet efter danske standarder - enkelt design og funktionalitet. Nature er fodtøj med plads til fødderne, og de er samtidig super lette og produceret i åndbare materialer.
klik for størrelseguide
EU LÆNGDE (CM)
36 23,4
37 24
38 24,7
39 25,4
40 26
41 26,7
42 27,5

Relaterede varer