Nature Anna Eco Cremefarvet Damesko

Nature

DKK 1.300,00 DKK 650,00
På lager
NATURE ANNA ØKO - DAMESKO
Den klassiske fodformet damesko fra Nature fås nu også i en lækker øko-udgave. Skoen er lavet i cremefarvet, vegetabilsk garvet skind garvet på rabarber. Det betyder, at skoen er fri for krom og andre kemikalier. Skoen er desuden lavet med OnSteam foring, som er et mikrofiber-materiale, der har 6 gange så stor fugtighedstransport som læder. OnSteam® er kromfrit, OekoTex 100 certificeret og bliver produceret uden effekt på CO2-balancen. Sålen er i naturgummi med korkrester og opbygget ergonomisk. Snørebåndene er ligeledes økologiske. Lækker og blød komfort med god plads til tæerne.

PASFORM
Bred. Se størrelsesguide nedenfor.

PLEJE
Vi anbefaler at pleje med en god, neutral skocreme eller balsam, fx Woly Perfect Gel eller Bubetti Effekt. Bør imprægneres inden brug, fx med WOLY Protector 3x3.

OM NATURE
Nature et et danske skomærke, hvis mission er at designe slidstærke sko med lang levetid. Skoene er håndlavet i Portugal og designet efter danske standarder - enkelt design og funktionalitet. Nature er fodtøj med plads til fødderne, og de er samtidig super lette og produceret i åndbare materialer.
klik for størrelseguide
EU LÆNGDE (CM)
36 23,4
37 24
38 24,7
39 25,4
40 26
41 26,7
42 27,5

Relaterede varer