DL Sport 5023 Rosa Beige Dame Sneaker

DL Sport

DKK 1.299,00 DKK 779,40
På lager
DL SPORT 5023
Eksklusiv og sporty dame sneaker i rosa og beige nuancer lavet i ruskind, glat skind og tekstil. Sneakeren har en guldfarvet, skrå lynlås og en guldfarvet detalje bagtil samt beigefarvet snørebånd. Lavet på en hvid/beige sål, der måler 3 cm. Fantastisk god svangstøtte.

PASFORM
Almindelig.

PLEJE
Vi anbefaler at pleje ruskindet med Woly Comi Care og Woly Suede Velours Liquid - neutral, når ruskindet skal opfriskes. Til snavs anbefaler vi en ruskindsbørste.skinddelen med en god, neutral skocreme, fx Woly Perfect Gel. Det glatte skind kan plejes med en god skocreme, fx Woly Perfect Gel. Bør imprægneres inden brug, fx med Woly Protector 3x3. Tekstildelen kan også imprægneres og rengøres med en opvredet klud.

OM DL SPORT
DL SPORT er eksklusive, italienske sneakers, der appellerer til kvinder i alle aldre. Med et cool og samtidig elegant design har DL SPORT formået at gøre sneakeren til meget mere end bare en sneaker. Sneakeren kan bruges til både jeans, kjole eller jakkesæt og har en fantastisk pasform, svangstøtte og bløde såler, der gør dem yderst behagelige og komfortable.

Relaterede varer